Dr. Mehmet Çerçi

İYİ Parti, 4 ilçe başkanı ve yöneticileri görevden aldı

İYİ Parti, Kastamonu'daki 4 ilçe yönetimini görevden alıp, parti teşkilatlarını feshetti. Merkez İlçe Başkanı Aydın Yaman, "Şahıslar geçici ama dava esastır. Benim için siyaset yeni başladı" dedi.

Dr. Mehmet Çerçi
23 Haziran 2022 Perşembe 01:57
İYİ Parti, 4 ilçe başkanı ve yöneticileri görevden aldı
Dr. Mehmet Çerçi

İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Aydın Yaman, Tosya İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, İhsangazi İlçe Başkanı Rıza Ünsür ve Taşköprü İlçe Bakanı Nuri Turgut ile yönetim kurulu üyeleri görevden alındı ve parti teşkilatları da feshedildi.

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar, ilçe teşkilatlarının feshedildiğine dair yazıyı ilçe başkanlarına gönderdi.

Dr. Mehmet Çerçi

Yaman: Benim için siyaset yeni başladı

Kararın ardından Facebook hesabından açıklama yapan İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Aydın Yaman, partide kalacağını belirtti.

Yaman, "Kurulduğu günden bugüne kadar kıvırmadan evirip çevirmeden ok gibi kimsenin köpekliğini yapmadan İYİ Parti'me, davama hizmet etmenin gururunu yaşadım. Hiç pişman değilim, yine de her zaman davamın arkasında olacağım, bu partiyi kimseye malzeme ettirmeyeceğim. Şahıslar gelici geçici ama dava esastır. Benim için siyaset yeni başladı" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.06.2022 01:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176