Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi gerçekleşti... "Güzel ve verimli toplantı yaptık"

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşme sonrası ortak açıklama yapıldı. Kılıçdaroğlu, Özdağ ile verimli bir toplantı yapıldığını söyledi.

19 Mayıs 2023 Cuma 14:28
Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi gerçekleşti...  "Güzel ve verimli toplantı yaptık"
Dr. Mehmet Çerçi

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, ikinci tura kalmak için yeterli oyu alamamıştı.

Dr. Mehmet Çerçi

Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceği ya da bir adayı destekleyip desteklemeyeceği merakla bekleniyor.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile parti genel merkezinde bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin ilk fotoğraflar CHP tarafından servis edildi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Görüşme sonrasında kameralar kaşrısına geçen iki lider toplantının verimli geçtiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkan'a Millet İttifakı'nın liderlerinin görüşlerini aktardım. Güzel ve verimli bir toplantı yaptık" dedi. Millet İttifakı Mutabakat Metni'ni ve Anayasa değişikliği konusundaki düşüncelerini ifade ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin demokrasiye, dayanışmaya ihtiyacı var" dedi.

ÖZDAĞ: SORUMLARIMIZA AYRINTILI CEVAPLAR ALDIK

Ümit Özdağ ise, "Bazı sorularımız vardı, onları sorduk, ayrıntılı cevaplar aldık ve aldığımız cevaplar çerçevesinde biz de yetkili kurullarımızda değerlendirmelerimizi yapacağız" diye konuştu.

ATA İttifakı bileşeni diğer partilerle ve Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'la görüşme öncesinde değerlendirme yaptıklarını görüşme sonrasında da değerlendirme yapacaklarını belirten Özdağ, "Kısa zaman içerisinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız" dedi.ANKARA (İGFA) -

Son Güncelleme: 19.05.2023 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.