Sarıgül o soruya böyle cevap verdi: Baykal'dan bir türlü kurtulamadım!

Sarıgül, Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal’ın CHP’den istifasının sorulması üzerine “Hayatım boyunca Sayın Baykal’dan kurtulamadım" diye cevap verdi.

04 Kasım 2022 Cuma 15:24
Sarıgül o soruya böyle cevap verdi: Baykal'dan bir türlü kurtulamadım!
Dr. Mehmet Çerçi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Manisa’da düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sarıgül Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal’ın CHP’den istifasına yönelik soruyu cevaplarken, "Hayatım boyunca Sayın Baykal’dan kurtulamadım. Nereye gidersek sağ olsun Sayın Baykal önümüze çıkıyor. Kendisine teşekkür ederim, kendisine bir kere daha sağlık ve sıhhat diliyorum. Aslı Hanım değerli bir akademisyendir. Kendi kararını vermiştir. Verdiği karar kendisine, ailesine ve çocuklarına hayırlı uğurlu olsun. Ben Sayın Baykal’ın bu kararda müdahil olduğunu düşünmüyorum. Bazen çocuklar babalarına hakim olamayabilir. Ben Aslı Hanımın böyle bir karar verirken Sayın Baykal’a sorduğu kanısında da değilim” dedi.

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 05.11.2022 04:28
Anahtar Kelimeler:
Aslı BaykalBaykalSarıgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176