Selçuk Özdağ Büyükşehir için aday olmaya talip

Bir dizi ziyaret için Manisa'ya gelen Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Manisa'da Büyükşehir Belediyesi’ne aday olmam için her partiden aranıyorum. Alevisinden Sünnisine, Kürdü, Türkü, Çerkezi, Lazı her kesimden aday olmam isteniyor, çünkü Manisa hizmet bekliyor. Bütün muhalif partiler Selçuk Özdağ adı üzerinde hemfikir olursa hepsi kazanacak” dedi.

26 Eylül 2023 Salı 09:09
Selçuk Özdağ Büyükşehir için aday olmaya talip

Bir dizi ziyaret için Manisa'ya gelen Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, yaklaşan yerel seçimlere dair dikkat çeken açıklamalarda ve uyarılarda bulundu. Gazeteci Mehmet Tekin’in sorularını yanıtlayan tecrübeli siyasetçi, "Yerel seçimler geliyor ve AK Parti-MHP işbirliği devam ediyor, oyları toplamı yüzde 46 oranında. Bu gerçek karşısında Cumhur İttifakı yolunda devam ediyorsa Millet İttifakı da devam etmelidir. Burada adaylar üzerinde anlaşmak zorundayız, mevcut belediyeleri muhafaza etmek zorundayız, üzerine de yeni belediyeler eklememiz gerekir” dedi. Manisa'da Büyükşehir Belediyesi’ne aday olması için her partiden arandığını, Alevisinden Sünnisine, Kürdünden Çerkezine her kesimin aday olmasını istediğini ifade eden Selçuk Özdağ, Manisa’nın hizmet beklediğini, bütün muhalif partilerin Selçuk Özdağ adı üzerinde hemfikir olması halinde herkesin kazanacağını söyledi. 

HİZMET STANDARDINI AÇIKLADI

Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Partimiz ve Saadet Gurubu, gurubu bozmadan beni burada aday göstermeyi düşünürse, millet de istiyorsa, benim gönlümde böyle bir aslan yatıyor, ben muhalefette Grup Başkanvekiliyim, önceden de genel başkan yardımcılığı yaptım, bu nedenle Manisa'da kalıcı bir hizmet için aday olmaya talibim. Burada bütün muhalif partiler hemfikir olurlarsa hepsi kazanacaktır, bu da muhalefetin başarısı olur" diyerek, hizmet standardını da şöyle ifade etti: "Seçilme durumumuzda Manisa'da yarım kalan pek çok projeler tamamlanıp hizmete sunulacaktır, çünkü Manisa'da pek çok tamamlanmamış proje mevcuttur. Belediyeyi aldığımızda yapacağımız ihaleler tümüyle canlı yayınlanacaktır. Belediyeye her evden tek kişi alınacak ve mülakat kaldırılacak, herkes sınav sistemi ile alınacaktır. Parti fark etmeksizin herkes işe alınacaktır. Özellikle deprem bölgesinde yaşadığımız için çok ciddi projelerimiz var, bu soruna eğileceğiz.”

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaSelçuk özdağTbmm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.