Ümit Özdağ, "Kimin ajan olduğunu tüm Ülkücüler iyi biliyor!"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine 'istihbarat fosili diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

10 Ocak 2023 Salı 14:44
Ümit Özdağ, "Kimin ajan olduğunu tüm Ülkücüler iyi biliyor!"

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş suikastıyla ilgili açıklama yaparken, Zafer Partisi’ni ve partinin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldı. Sözcü'de yer alan habere göre;  Bahçeli şu ifadeleri kullandı.

“Adına zafer denilen yenilmiş ve casusların şebekesine dönmüş marjinal bir partinin ümitsiz vakası, ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ açıklamasıyla Cumhuriyet savcılarının görev alanına giren bir açıklamada bulundu. Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak kuşkusuz şerefli Türk savcılarının ana görevi olduğunu buradan hatırlatmak, gereğinin yapılmasını istemek hem çağrım hem de görevimdir.”

SEVİYESİZ BİR AÇIKLAMA

Bahçeli’nin sözlerine yanıt veren Ümit Özdağ aynı sertlikte ifadeler kullandı:

– Bu seviyesiz açıklamaya Zafer Partisi olarak vereceğimiz tek cevap var… Sinan Ateş’in bir komployla, uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı yayımlamayan, ailesine “Başınız sağ olsun” demeyen, arkadaşlarına “Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin” demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz hiçbir cevap yoktur.

AK PARTİ’NİN PAYANDASI

– Zafer Partisi, Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir; AK Parti gibi Türkiye’yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır. Söz istihbarat servislerinden açılmışken; rahmetli Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı mektupta kimin ismini “ajan” olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi oradan sen de…

Son Güncelleme: 10.01.2023 14:51
Anahtar Kelimeler:
ümit özdağBahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176