Zeyrek adaylığını “Değişim” sloganlarıyla açıkladı 

CHP Manisa’da Semih Balaban’ın ardından ikinci il başkan adayı Ferdi Zeyrek partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve “Değişim” sloganları attığı duyuru toplantısında, “Biz gençler olarak ülkemizin ve partimizin içinde bulunduğu bu gidişe dur demek için onurlu ve bir o kadar da zor bir yola çıktık” dedi.

20 Eylül 2023 Çarşamba 10:27
Zeyrek adaylığını “Değişim” sloganlarıyla açıkladı 

CHP Manisa’da Semih Balaban’ın ardından ikinci il başkan adayı olan Ferdi Zeyrek’in parti binasının önünde gerçekleşen duyuru toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. 2020 yılında Şehzadeler ilçe başkanlığına aday olmak için Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki meclis üyeliği görevinden istifa eden Ferdi Zeyrek girdiği seçimleri kaybetmesiyle birlikte bu kez de il başkanlığı için adaylığını açıkladı. CHP İl Başkanlığı önünde gerçekleşen toplantıda partililere seslenen genç mimar Ferdi Zeyrek, şunları söyledi: “Emekçilerimiz ve kökleri Kuvayi Milliye’ye dayanan kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin vefakar, cefakar üyeleri, hepiniz il başkanlık aday açıklamama hoş geldiniz, bana şeref verdiniz, güç verdiniz, sağ olun, var olun. Biz bir yola çıktık, 21 yıldır güzel yurdumu esir alan AKP ve MHP faşizmi ülkemizde ne adalet bıraktı, ne de eğitim. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü yoksulluk sınırında. Maalesef hal böyleyken bile girdiğimiz 14/28 Mayıs seçimlerini kaybettik. Örgütümüzün her kademesinde gece gündüz demeden mücadele veren her yaştan partililerimizin ve kurtuluşun partisine inanan gönüllülerimizin yani hepimizin umutları yerle bir oldu. Sonrasında Genel Merkezimizden bir tepki bekledik ama maalesef seçim sonrası yılgınlığı ve tükenmişliği genel merkezdeki sayın yöneticilerde yaşıyordu ve hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. Sanki bu yüzyılın seçimi değildi, sıradan bir seçim kaybı gibi davrandılar. Genel Merkezin bu tepkisizliği maalesef Manisa örgütüne de yansıdı ve onlar da tepkisizdi. Hatta söylemlerinde genel yönetimle devam kararı aldıklarını ilettikleri anda birilerinin buna dur demesi gerekiyordu. Çünkü vatanımızın, çocuklarımızın geleceğimiz söz konusuydu. İşte tam da bu noktada biz gençler olarak ülkemizin ve partimizin içinde bulunduğu bu gidişe dur demek, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin hale getirmek için onurlu ve bir o kadar da zor bir yola çıktık. Gün birlik günüydü, gün mücadele günüydü, gün değişim günüydü. Yola çıkarken değişim istiyoruz dedik. Bizler yüksek sesle haykırıyoruz, ön seçim, ön seçim. Bizler tekrar haykırıyoruz değişim, değişim, değişim”.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ChpManisaFerdi ZeyrekZeyrek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176