Altınordu hayata döndü

Altınordu, Spor Toto 1'inci Lig'de evinde 1-0 geriye düştüğü maçta son sıradaki Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek 9 haftalık galibiyet özlemini sona erdirdi.

16 Ocak 2023 Pazartesi 12:12
Altınordu hayata döndü
Dr. Mehmet Çerçi

Yeni golcüsü Ali Özgün ve genç oyuncusu Emirhan'ın golleriyle rakibini dize getiren İzmir temsilcisi 16 puana ulaşarak 16'ncı sıraya yükseldi. Düşme hattından kurtulamamasına rağmen kritik bir eşiği aşarak moral bulan kırmızı-lacivertliler, "Kümede kalma savaşında ben de varım" mesajı verdi. 

Altınordu üst üste 8 yenilgi aldıktan sonra göreve gelen teknik direktör Gökhan Ünal, 2 maçta 4 puan toplayarak İzmir ekibine hayat verdi. Altınordu’da futbolcular, Gençlerbirliği maçının bitimi ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Saha ortasında taraftarları ile galibiyeti kutlayan futbolcular, soyunma odasında bu sevinçlerine devam etti. Futbolcular, birbirlerine söz vererek bir an önce alt sıralardan kurtulmak istediklerini ifade ettiler.


ÜNAL: BEN BU TAKIMA İNANIYORUM
Altınordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, Gençlerbirliği maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İlk maçım olan Rizespor maçında da güzel oynamıştık. Fakat golü bulamamıştık. Geriye düşmememize rağmen çok iyi mücadele ettik. Devre arasında oyunculara 'Ben size güveniyorum ve inanıyorum. Maçın 90 dakika olduğunu unutmayın. Bu maçı kazanacağı' dedim. İkinci yarıda iyi mücadele ettik ve golleri bulduk. Biz bir savaş başlatmıştık, bu savaşın ilkini kazandık. Artık hedeflerimize odaklandık. Cuma akşamı Sakaryaspor ile oynayacağımız karşılaşmayı düşünüyoruz" dedi.

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
Spor TotoAltınordu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176