Altınordu yeni sayfa açacak

Spor Toto 1'inci Lig’de cumartesi akşamı deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Altınordu’da Erdi Dikmen ve Emircan Gürlük, rakiplerini deplasmanda mağlup ederek lige yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Dr. Mehmet Çerçi
25 Ağustos 2022 Perşembe 10:50
Altınordu yeni sayfa açacak
Dr. Mehmet Çerçi

Takımın tecrübeli oyuncularından Erdi Dikmen, ligin daha çok başı olduğunu belirterek, “İki hafta geride kaldı. Her takımın lige kötü başlangıç yapma hakkı var. Asıl önemlisi bundan sonra ne yapacağımız. Boluspor deplasmanında kazanarak güzel bir seri başlatmak istiyoruz. Geçen yıldan ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermiştik" dedi.
Altınordu’nun genç oyuncularından Emircan Gürlük de Boluspor ile oynayacakları karşılaşma hakkında şunları ifade etti:
“Lige iyi başlamak istiyorduk fakat olmadı. Boluspor maçı ile yeni başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta çok iyi çalıştık. Boluspor’u deplasmanda mağlup edip üç puanı hanemize yazdıracağız." Genç futbolcu, oyun olarak herhangi bir problemlerinin bulunmadığını ifade ederek, “Savunma anlamında golü önlemeyi başaramıyoruz. Çalışmalarımızda onun üzerinde durduk. Bolu deplasmanından mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 25.08.2022 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.