Altınordu yeni sayfa açmak istiyor

Spor Toto 1'inci Lig'de son 8 maçında puan yüzü göremeyen düşme hattındaki Altınordu, yeni teknik direktörü Gökhan Ünal ile birlikte ligde yeni bir sayfa açmak istiyor.

23 Aralık 2022 Cuma 11:26
Altınordu yeni sayfa açmak istiyor

İlk yarının son maçında pazartesi günü evinde 5'inci sıradaki Çaykur Rizespor'u konuk edecek İzmir temsilcisi, dişli rakibini yenerek devre arasına ve yeni yıla moralli girmeyi hedefliyor.
Kariyerindeki ilk teknik direktörlük deneyimini Altınordu'da yaşayacak olan Gökhan Ünal, oyuncularını özellikle mental açıdan zorlu randevuya hazırlıyor. Rizespor müsabakasının taktik provasını yapan genç teknik adamın öğrencilerini tek tek motive ettiği ifade edildi. Ligde 17'nci sıradaki Altınordu'nun 12 puanı, Çaykur Rizespor'un 29 puanı bulunuyor.


ONURALP PROFESYONEL OLDU
Altınordu Futbol Akademisi'nde görev yapan (ALFA) 16 yaşındaki kaleci Onuralp Çevikkan ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalandı. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'ndeki imza töreninde oyuncunun ailesinin yanı sıra ALFA İdari Direktörü Ahmet Furkan Can ve ALFA Kaleci Başantrenörü Hüseyin Yenikaya da hazır bulundu. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Onuralp, "Sorumluluğumun arttığının bilincindeyim. Çok çalışıp hedeflerime koşmaya devam edeceğim. Asla vazgeçmeyeceğim" diye konuştu.(DHA)

Son Güncelleme: 23.12.2022 20:30
Anahtar Kelimeler:
Spor TotoAltınordu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.