BİST
9.717
ALTIN
2.436,00
DOLAR
32,48
STERLİN
40,75
EURO
34,96

Arjantin'de facianın eşiğinden dönüldü

Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yı yenerek şampiyon olan Arjantin Milli Takımı başkent Buenos Aires'ta büyük coşkuyla karşılandı.

21 Aralık 2022 Çarşamba 09:50
Arjantin'de facianın eşiğinden dönüldü

Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yı yenerek şampiyon olan Arjantin Milli Takımı başkent Buenos Aires'ta büyük coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 4 milyonu aşkın Arjantinli, dünya şampiyonu takımlarını bağrına basarken, yaşanan kaza sonrası üstü açık otobüsle yapılan zafer turu güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.

2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin Milli Takımı ülkesine döndü.Tüm takım konaklayacakları otele üstü açık otobüsle hareket ederken, yolda bir kaza da atlattılar.Arjantinli yıldızları taşıyan otobüs, tellere oldukça yakın geçerken, Messi ve arkadaşları son anda eğilerek olası bir faciadan kıl payı kurtuldu.

BÜYÜK KAZA YAŞANDI
Geceyi otelde geçiren dünya şampiyonları daha sonra kutlamaların asıl merkezi başkent Buenos Aires caddelerine doğru yola çıktı.Üstü açık otobüsle zafer turu atılırken, büyük bir facianın daha eşiğinden dönüldü

Yaklaşık 4 milyon Arjantinli, milli takımlarına büyük ilgi gösterirken, taraftarlardan biri otobüs üst geçitin altından eçtiği sırada üst geçitten otobüse doğru atladı.Ancak ayağı kayan taraftar, yere düştü. Bu olay sonrası Arjantin Milli Takımı'nın Buenos Aires'te üstü açık otobüsle gerçekleştireceği zafer turu iptal edildi.Güvenlik gerekçesiyle otobüsten alınan Arjantinli futbolcular, helikopterlere bindirilip Arjantin halkını gökyüzünden selamladı.

Öte yandan üst geçitten atlayan taraftarlardan biri ise otobüsün içine düşmeyi başardı.

Son Güncelleme: 21.12.2022 10:02
Anahtar Kelimeler:
ArjantinMessiKatarKupa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.