Bergama Belediyespor maçına giden rakip takım Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan araç kaza yaptı! 1 kişi öldü

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Bergama Belediyespor - Osmaniyespor maçı için deplasmana giden Osmaniyespor Futbol Kulübü taraftarlarını taşıyan araç kaza yaptı. Kazada Osmaniyespor taraftarı hayatını kaybetti.

27 Kasım 2022 Pazar 13:35
Bergama Belediyespor maçına giden rakip takım Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan araç kaza yaptı! 1 kişi öldü

Osmaniyespor Futbol Kulübü taraftarlarını İzmir’in Bergama ilçesine götüren minibüsün bariyere çarptığı kazada sürücü Abdullah Kalan'ın (52) da yaralandığı belirtildi. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kalan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.
Diğer yaralılar Serkan Tekelek (49), Erol Öztürk (62), Ömer Özdemir (56), Bilgin Gürbüz (50), Halil Yalçın (22), Abdullah Karaca (51), Ali Demir (52), Özgür Emir (35), Mehmet Keskin'in (18) ise hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.


SÜRÜCÜNÜN UYUDUĞU İDDİASI
Bu arada Osmaniyespor taraftarlarını maç için taşıyan 3 minibüsün peş peşe ilerlediği, kaza yapan minibüsün en arkadaki araç olduğu kaydedildi. Hayatını kaybeden Erman Can Artar'ın muavin koltuğunda yolculuk yaptığı bildirildi. Sürücü Abdullah Kalan’ın direksiyonda uyuduğu öne sürüldü. 

TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanacak Bergama Belediyespor maçına gitmek için yola çıkan Osmaniyespor Futbol Kulübü taraftarlarını taşıyan minibüs Manisa'ya bağlı Gölmarmara ilçesinde kaza yaptı ve 1 taraftar yaşama gözlerini yumdu.

Son Güncelleme: 27.11.2022 23:03
Anahtar Kelimeler:
BergamaOsmaniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.