Bodrumspor'un ikinci yabancısı Mohammed

29 Temmuz 2022 Cuma 11:06
Bodrumspor'un ikinci yabancısı Mohammed

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk kez mücadele etmeye hazırlanan Bodrumspor, Göztepe'den Makedon golcü Adis Jahovic'ten sonra ikinci yabancı futbolcusu olarak Ganalı Musah Mohammed ile sözleşme imzaladı. Türkiye'de ilk olarak Ankaraspor'a transfer olup geçen sezon Eyüpspor forması giyen 20 yaşındaki stoper, 1'inci Lig'de 7 maça çıktı. Yeşil-beyazlılardan ayrılan Muhammet Aran, Ispartaspor'a transfer olurken, yönetim, yine daha önce kamp kadrosuna dahil edilmeyen Sergen Yatağan'ın Serik Belediyespor'a kiralık verildiğini açıkladı.
TAŞDEMİR'İN TORUN SEVİNCİ
Bodrumspor'a geçen sezon 2'nci Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşatıp 1'inci Lig'e taşıyan teknik direktör İsmet Taşdemir, dede olmanın sevincini yaşadı. Taşdemir’in kızı İlayda Taşdemir Taşçı, Zeynep adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getirdi.

Son Güncelleme: 29.07.2022 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.