Ezeli rakipler depremzedeler için buluştu

Aydın'ın farklı liglerinde yer alan ezeli rakipler Kuşadasıspor ile Sökespor, deprem felaketi sonrası depremzedelere destek olmak için dostluk maçında buluştu.

20 Şubat 2023 Pazartesi 11:26
Ezeli rakipler depremzedeler için buluştu

Kuşadası Özer Türk Stadı'nda biletleri 50 TL'den satılan anlamlı derbide iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve yöneticiler bilet alarak deprem bölgesinin yaralarını sarmak için destek olmaya çalıştı. Maçta protokol tribünün giriş ücreti 2 bin 500 TL olarak belirlenirken, devre arasında iki takımın formaları açık artırmayla satıldı. 


Formalar, Aydınlı iş insanlarının desteğiyle toplam 400 bin TL gibi rekor fiyata alıcı bulurken, bilet hasılatıyla birlikte deprem bölgesine 500 bin TL'lik katkı sağlandı. Yıllar sonra bu maçla buluşan iki takım karşılaşmaya ay-yıldızlı formaların yanı sıra, "Acımız sonsuz, Türkiye'mizin başı sağ olsun" pankartını birlikte taşıyarak çıktı. Maç öncesi depremin yaşandığı illerin plakaları statta tek tek anons edilirken taraftarlar, "Burada" diye bağırdı. TFF 3'üncü Lig ekibi Kuşadasıspor'un, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Sökespor'u 3-1 yendiği 90 dakikada futbolcular gollere sevinmedi.

DHA

Son Güncelleme: 20.02.2023 12:34
Anahtar Kelimeler:
SökesporKuşadasıspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.