Göztepe'de vedalar çoğalıyor!

Göztepe Spor Kulübü yabancı oyuncularından Adjin Hasic ve Marco Mihojevic'le yollarını ayırırken; kiralık olarak oynayan yerli futbolcularla da vedalaşacak.

30 Aralık 2022 Cuma 13:21
Göztepe'de vedalar çoğalıyor!

SPOR Toto 1'inci Lig'de devre arasına 24 puanla 11'inci sırada giren Göztepe, yabancı oyuncularından golcü Adjin Hasic ve stoper Marco Mihojevic'le yollarını ayırmaya hazırlanırken, kiralık olarak oynayan bazı yerli futbolcularla da vedalaşmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe'den kiralanan sağ bek Uğur Kaan ile Beşiktaş'tan Hasic'le birlikte geçici olarak transfer edilen orta saha Emirhan'ın ikinci yarıda kadroda düşünülmedikleri ifade edildi.


Ayrıca sezon başında Galatasaray'dan takviye edilen genç oyuncu Berkay Atay'ın da ikinci yarıda başka bir takıma gideceği vurgulandı. Uğur Kaan bu sezon Göztepe'de sadece 6 lig maçına çıkarken, 2 defa ilk 11'de şans buldu. Emirhan yalnızca 1 maçta 28 dakika görev alırken, genç Berkay ise süre alamadı. Göztepe'nin devre arasında dış transferde ise 3 ya da 4 takviye yapacağı kaydedildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 30.12.2022 16:08
Anahtar Kelimeler:
GözgözGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176