Hentbolda milli heyecan Sakarya’da yaşanacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımının 6 sporcusu Avrupa Elemelerinde yarışacak A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın hazırlık kampı kadrosuna davet edildi. İtalya ile karşılaşacak Milli takım ilk maçını 1 Kasım'da Sakarya'da Serdivan Spor Salonu'nda oynayacak.

27 Eylül 2023 Çarşamba 11:18
Hentbolda milli heyecan Sakarya’da yaşanacak

3-10 Ekim tarihleri arasında Ankara'da Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde yapacağı hazırlık kampının kadrosuna Büyükşehirli sporculardan Kaptan Ramazan Döne,Taner Günay, Çetin Çelik, Samet Kanberoğlu, Atakan Şirin ve İlkan Keleşoğlu katıldı.

A Milli Erkek Hentbol Takımı 2025 IHF Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turunda İtalya ile iki maç yapacak.

A Milli Takım, İtalya ile ilk maçını 1 Kasım'da Sakarya'da Serdivan Spor Salonu'nda oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 5 Kasım'da İtalya'nın Chieti kentinde yapılacak.

(İGFA)

Son Güncelleme: 27.09.2023 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.