Karşıyaka'da Emre Gemici yol ayrımında

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son iki maçını kazaranak şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma gelen Karşıyaka'da takımın yıldızlarından Emre Gemici ara transfer dönemi öncesi yol ayrımına geldi.

30 Kasım 2023 Perşembe 11:28
Karşıyaka'da Emre Gemici yol ayrımında

Geçen sezon bankosu olduğu takımda bu yıl çoğu maçta yedek kalan 29 yaşındaki golcü Emre takımdan ayrılmak istiyor. Deplasmandaki son Efeler 09 SFK maçında ilk 11'e dönmesine rağmen devre arasında takım yenik durumdayken oyundan alınıp yerini Yasin Ozan'a bırakan Emre'nin takımdan ayrılmak için kurmaylarla görüştüğü öğrenildi. 
Emre Gemici'nin kafasını toplaması ve moralinin yerine gelmesi için izinli olduğu ve takımla antrenmanlara çıkmadığı bildirildi. Gol kralı olarak geldiği kulüpte geçen sezon 12 gol atarak Fatih Taşdelen'le birlikte takımın en skoreri olan Emre, bu sezon ilk 4 hafta 11'de forma giydikten sonra yedeğe çekildi. Sadece ligin ikinci haftasında Amasyaspor'a 2 gol atan Emre Gemici şans bulduğu son 8 maçta ise skor üretemedi. Devrenin bitimine 3 maç kala Emre Gemici'nin kulüpteki geleceğiyle ilgili kararı yönetim verecek.

(DHA)

Son Güncelleme: 30.11.2023 12:34
Anahtar Kelimeler:
Emre GemiciKarşıyaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.