Manisa ev sahipliği yapacak! Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası bugün başlıyor

Spor Toto Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası bugün saat 19: 00'da Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın  desteği ile tarihi Kurşunlu Han'da yapılacak. Muaythai  Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, Federasyon Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Muaythai  Federasyonu Yönetim Kurlu Üyesi Ömer Faruk Çelik ve organizasyonda mücadele edecek sporcuların katılımı ile tanıtım toplantısı ve geleneksel Meydan Okuma seremonisi düzenlendi.

02 Ağustos 2022 Salı 10:06
Manisa ev sahipliği yapacak!  Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası bugün başlıyor

Türkiye Muaythai Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 2023 Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmesi niteliği taşıyan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası 02 Ağustos 2022 saat 19:00'da Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile tarihi Kurşunlu Han'da yapılacak. Şampiyonada  galip gelen sporcular bir üst tura geçip ülkemizi milli takım forması ile  temsil etme hakkı kazanacak. Bu sene Türkiye şampiyonasında derece yaparak lige giren ve burada yarışacak belediye spor kulübünden iki sporcu var. Cemile Aykoç ve Nur Fulya.

Türkiye Muaythai Federasyonu Manisa il Temsilcisi Hasan Fatih Özsümer, TV 8,5'ta  canlı olarak yayınlanacak  şampiyonadaki müsabakalarda 14 sporcunun milli takım forması için ter dökeceğini belirterek " Manisa'mız için güzel bir tanıtım olacak, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum, Manisalı hemşerilerimi  bu müsabakaları takip etmeye davet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 02.08.2022 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176