Manisa FK beraberliğe sevinmedi

Bu sezon 1'inci Lig'in flaş ekiplerinden olan Manisa Futbol Kulübü, Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönüp puanını 11'e yükseltti. Ligde 5'te 5 yapan lider Eyüpspor'un ardından puan tablosunda ikinci sıradaki yerini koruyan Manisa Futbol Kulübü'nde teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, Giresun'da aldıkları sonucun kendilerini memnun etmediğini dile getirdi.

18 Eylül 2023 Pazartesi 11:03
Manisa FK beraberliğe sevinmedi

"Giresun'da 2 puan bıraktık" diyen Korkmaz, "Oyun itibarıyla daha iyi olmamız gerekiyordu. Daha üretken olmamız gerekiyordu. Giresunspor'un bize karşı mücadele öncelikli oynayacağını biliyorduk. Aslında buna birebir mücadelelerle cevap verdik ama oyun kurgumuzu sahaya yansıtamadık. Biraz acele ettik. Sonuç alacak bazı pozisyonlar bulduk. Fakat çalıştığımız oyun formatını sahaya yansıtamadık" dedi.
Manisa FK bu hafta evinde Göztepe ile karşılaşacak.

(DHA)

Son Güncelleme: 18.09.2023 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.