Manisa FK'dan Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a ziyaret

Manisa'nın 1'inci Lig'deki iddialı temsilcisi Manisa Futbol Kulübü'nde Başkan Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti.

28 Eylül 2023 Perşembe 11:20
Manisa FK'dan Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün ve Aktan, yenileme çalışmaları devam eden Manisa 19 Mayıs Stadyumu ve siyah-beyazlı kulüp hakkında Bakan Osman Aşkın Bak'la bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Başkan Mevlüt Aktan, Bakan Bak'a üzerinde isminin yer aldığı 45 numaralı Manisa FK formasını ve kulübün ürünlerinin yer aldığı hediye paketi takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Bak, 1'inci Lig'de mücadele eden Manisa FK'ya başarı dileklerini iletti.

(DHA)

Son Güncelleme: 28.09.2023 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.