Manisa FK Fernandes'i maça hazırlıyor

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda Altaş Denizlispor'la oynayacak Manisa Futbol Kulübü, yeni transferi Junior Fernandes'i maça hazırlıyor.

25 Ocak 2023 Çarşamba 11:35
Manisa FK Fernandes'i maça hazırlıyor

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda Altaş Denizlispor'la karşı karşıya gelecek Manisa Futbol Kulübü, yeni transferi Junior Fernandes'i bu hafta vitrine çıkaracak. Ara transfer döneminde siyah-beyazlılarla sözleşme imzalayan 35 yaşındaki oyuncunun hafta içindeki antrenmanlarda hazır bir görüntü ortaya koyduğu öğrenildi.


Sezonun flaş transferleri arasında gösterilen Fernandes'in Denizlispor karşılaşmasında forma giyeceği ifade edilirken, teknik direktör Levent Eriş'in de deneyimli oyuncuyla yakından ilgilendiği vurgulandı. Geçen haftayı bay geçiren Manisa FK'da Fernandes'in yoğun tempoda çalıştığı ve eksiklerini giderdiği belirtildi.

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
FutbolManisa Fk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176