Manisa FK oyun kurgusunu sahaya yansıtamadı

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında deplasmanda B. Giresunspor ile golsüz berabere kalırken, durum değerlendirmesi yapan Teknik adam Zeki Korkmaz, “Birebir mücadelelerle cevap verdik ama oyun kurgumuzu sahaya yansıtamadık” dedi.

18 Eylül 2023 Pazartesi 15:02
Manisa FK oyun kurgusunu sahaya yansıtamadı

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında deplasmanda B. Giresunspor’a konuk oldu. Manisa FK, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, Bitexen Giresunspor maçı sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. SPOR 18 Eylül 2023 Pazartesi 12:29 Editör Manşet 45 Takımının iyi bir mücadele örneği gösterdiğini belirten Korkmaz, “Kendi tarafımızdan bakarsak aslında 2 puan bıraktığımızı söyleyebiliriz. Oyun itibarıyla daha iyi olmamız gerekiyordu. Daha üretken olmamız gerekiyordu. Giresunspor’un bize karşı mücadele öncelikli oynayacağını biliyorduk. Aslında buna birebir mücadelelerle cevap verdik ama oyun kurgumuzu sahaya yansıtamadık. Sonuç alacak pozisyonlar bulduk ama birkaç pozisyon üzerinden maçı değerlendiremeyiz. Burada iyi bir mücadele örneği ortaya koyduk. Hafta içerisinde çalıştığımız oyunu kazanacak stratejileri sahaya yansıtamadık. Ligde oynadığımız 5 maçın sonunda puan ve sıralama olarak iyi bir yerdeyiz fakat daha iyisini yapacak bir oyuncu grubumuz var. İlerleyen haftalarda daha iyi, daha kuvvetli bir oyun ortaya koyacağımızdan şüphemiz yok çünkü bu güce sahibiz” dedi.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaManisa FkFutbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.