Manisalu judocu Zilan Ertem Dünya üçüncüsü oldu

Ümitler Dünya Şampiyonası’nda milli formayla mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç judocusu Zilan Ertem yine önemli bir başarıya imza attı. 40 kg’da Dünya 3.’sü olan Ertem, Manisa’ya madalyayla döndü.

26 Ağustos 2022 Cuma 04:24
Manisalu judocu Zilan Ertem Dünya üçüncüsü oldu

Dünya Judo Federasyonu IJF’nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Dünya Şampiyonası, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna şehrinde yapıldı. 

Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un judocusu, Zilan Ertem de milli forma için mücadele etti.

Şampiyonada başarılı bir performans sergileyen Zilan Ertem, 40 kg’da Dünya 3.’sü oldu.

Manisa’ya madalyayla dönen genç yıldızı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Genç sporcumuz Zilan Ertem, katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarda adından sıkça söz ettiriyor. Bosna Hersek’te yapılan spor organizasyonunda da milli formamızla önemli bir derece etti. Başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcumuzu yürekten kutluyorum” dedi. MANİSA (İGFA) 

Son Güncelleme: 26.08.2022 04:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.