Petkimspor'da ikinci yabancı Simmons

24 Haziran 2022 Cuma 10:45
Petkimspor'da ikinci yabancı Simmons

ING Basketbol Süper Ligi'nde yerli oyuncu kadrosunu üst üste takviyelerle belirleyen Aliağa Petkimspor, şutör guard Silas Melson'dan sonra ikinci yabancı transferini Tofaş'tan pivot Jeremy Simmons'u alarak gerçekleştirdi. Son 2 sezondur Tofaş'ta oynayan 33 yaşında, 2.04 boyundaki Simmons, geçen yıl ligde 9.1 sayı, 5.1 ribaund, 1.1 asist, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise 9.3 sayı, 6.2 ribaund ve 1.5 asist ortalamalarıyla görev yaptı. 

Petkim, Simmons transferini, "Ailemize hoş geldin Jeremy Simmons! Geçtiğimiz sezon Tofaş Spor Kulübü forması giyen Jeremy Simmons, #BirlikteHedefe yolculuğumuz için aramıza katıldı" mesajıyla duyurdu.
Geçen sezon Petkimspor'un genç takımında oynayan 19 yaşındaki Akkan Atasoy ise kulüpten izin alarak Avusturya'nın SKN ekibiyle anlaştı. (DHA)

Son Güncelleme: 24.06.2022 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176