SON DAKİKA! Trabzonspor'da Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı

Trabzonspor'da önce başkan Ahmet Ağaoğlu şimdi de takımın şampiyon teknik direktörü Abdullah Avcı şok bir kararla istifa etti. Ertuğrul Doğan başkan adaylığını açıklarken, Trabzonspor teknik direktör arayışlarına hemen başladı. Hedefte bir başka şampiyon teknik direktör Sergen Yalçın var.

07 Mart 2023 Salı 16:36
SON DAKİKA! Trabzonspor'da Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı

Beşiktaş'la hikayesi bol bir şampiyonluğa imza attıktan sonraki sezon beklentileri karşılayamayan Sergen Yalçın, istifa edip dinlenmeye çekildiğini duyurmuştu. Bu süreçte Katar'dan ve Süper Lig'den birçok teklif aldığını söyleyen Yalçın, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Adı Konyaspor ile anılmıştı

Konyaspor'da İlhan Palut'un görevine son verilmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Aleksandar Stanojevic, büyük hayal kırıklığı yarattı. Henüz galibiyeti bulunmayan Sırp teknik adam Konyaspor'la çıktığı 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alabildi. Bunun üzerine harekete geçen yeşil-beyazlı ekip, Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek için çalışmalara başladı. Sergen Yalçın'a teklif götüren Konyaspor olumlu bir yanıt alamadı. Deneyimli teknik direktörün Konyaspor ile çalışmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 07.03.2023 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176