Trabzonspor kazandı ama yeni durak Konferans Ligi

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında Trabzonspor sahasında Macaristan ekibi Ferencvaros'u 1-0 mağlup etti.

04 Kasım 2022 Cuma 01:08
Trabzonspor kazandı ama yeni durak Konferans Ligi

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nun son hafta maçında Trabzonspor, sahasında Ferencvaros’u konuk etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi temsilcimiz 1-0 kazanmayı başardı.

Trabzonspor’a 3 puanı getiren golü 7. dakikada Bakasetas enfes bir şutla kaydetti. Bu golden sonra ilk yarı topu direkten dönen bordo-mavililer, birçok pozisyonu ise değerlendiremedi.

Trabzonspor grupta oynadığı 6 maçta 3 galibiyet aldı ve 9 puanla 3. sırada kaldı. Monaco sahasında Kızılyıldız’ı mağlup ettiği için bordo-mavililer yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı.

Ülke puanı için önemli bir galibiyete alan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi ile başladığı sezonda Avrupa Ligi sonrası Konferans Ligi son 32 turunda boy gösterecek. Temsilcimiz, UEFA Konferans Ligi’nde gruplarını 2. sırada tamamlayan 8 takımdan biriyle eşleleşecek.

Son Güncelleme: 04.11.2022 05:20
Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor Konferans Ligi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176