Değerlendirme sonucunda, kültür, sanat ve edebiyat alanında gerçekleştirdiği etkinliklerle öne çıkan TDED Manisa Şubesi, Türkiye Birinciliği Ödülüne layık görüldü.

Ankara Büyükşehir memurlarına sosyal denge ayarı
Ankara Büyükşehir memurlarına sosyal denge ayarı
İçeriği Görüntüle

TDED Manisa Şubesi Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş, elde edilen başarının büyük bir özveri ve ekip ruhunun ürünü olduğunu vurguladı. Yurttaş, “Bu başarı; gönülden çalışan yönetim kurulu üyelerimizin, kıymetli üyelerimizin, etkinliklerimize destek veren kurum ve kuruluşlarımızın ve bizleri her zaman yalnız bırakmayan Manisalı hemşehrilerimizin ortak emeğidir.” ifadelerini kullandı.

Dernek olarak dil, edebiyat ve kültür alanında yürüttükleri faaliyetlerin Genel Merkez tarafından takdir edilmesinin kendilerini son derece motive ettiğini belirten Yurttaş, “Bizleri bu anlamlı ödüle layık gören Genel Merkezimize teşekkür ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Birincilik ödülünün ardından TDED Manisa Şubesi yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile tüm dernek üyelerinin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, elde edilen başarının derneğin tüm üyelerinin katkısıyla mümkün olduğu vurgulandı.

Program, Manisa Şubesi üyelerinin birlikte çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.