73. saat umuduna moral oldu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta Büyükşehir itfaiyesi tarafından 73 saat sonra enkaz altında kurtarılan Mir Berzan Bağış ve ailesiyle buluştu.

Dr. Mehmet Çerçi
08 Mart 2023 Çarşamba 16:57
73. saat umuduna moral oldu
Dr. Mehmet Çerçi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, depremlerin ardından Kahramanmaraş'ta 73 saat sonra enkaz altından kurtarılan Mir Berzan ve ailesiyle bir araya geldi.

Enkaz altından çıkarıldığı anda kendisinin de orada olduğunu ifade eden Başkan Yüce, "Bu duygunun tarifi yok. Bu duyguyu 99’da depremi yaşayan Sakaryalılar çok iyi anlar. Bizler elimizden gelen tüm imkânlarla kardeşlerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.

Depremin izlerini silmek için gayretle çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüce, buluşmada duygu dolu anlar yaşadı.

Dr. Mehmet Çerçi

5 yaşındaki Mir Berzan Bağış ve ailesiyle görüşmesinde arama kurtarma ekipleriyle de teşekkürlerini paylaşan Yüce, “Kardeşimize el uzattığımız, enkaz altından çıkardığımız o an da ben de oradaydım. Bu durumun tarifi yok. Rabbimize şükürler olsun. 73 saatin sonunda evladımız Mir Berzan’a ve ailesine ulaştık. Bu duyguyu 99’da depremi yaşayan Sakaryalılar çok iyi anlar. Bu ziyaret ile de büyük mutluluk duyduk, duygulandık. Rabbim bu felaketleri bizlere tekrar yaşatmasın. Bizler üzerimize düşen bir görev olursa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.

Buluşmada duygularını paylaşan baba Ali Bağış, Başkan Yüce ve arama kurtarma ekiplerine teşekkür ederek, “Buradaki herkes benim için isimsiz kahramanlardır. Tekrar sizinle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. İnşallah bundan sonra da bir aile olarak birlikteliğimizi sürdüreceğiz” dedi.SAKARYA (İGFA) 

Son Güncelleme: 08.03.2023 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.