Depremi önce canlandırdılar, sonra gerçeğini yaşadılar!

İzmir'de 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen gecede deprem anı canlandırıldı. Etkinlikten bir gün sonra ise yeniden gerçek deprem yaşandı.

04 Kasım 2022 Cuma 09:08
Depremi önce canlandırdılar, sonra gerçeğini yaşadılar!
Dr. Mehmet Çerçi

İzmir'de 2020 yılındaki depremde Rıza Bey Apartmanı`nda yitirdiğimiz 15 yaşındaki ikizler Sayra ve Çınar Alpgündüz’ün anısını yaşatmak için ‘İyilik İkizim’ projesi başlatan ailesi, önceki gün depremde hayatını kaybedenleri andı. Dün gece ise 2 yıl önce yaşadıkları depremi yeniden yaşadılar.
Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma gecesini ikizlerin annesi Tülin Batmaz’ın kuzeni sanatçı İclal Aydın sundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları İpek Onbaşığlu ve Fulya Akçay ve İZDEDA Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Özkan’ın da katıldığı gecede, bir daha benzer acıların yaşanmaması dileğinde bulunuldu.

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 04.11.2022 18:30
Anahtar Kelimeler:
IzmirDepremBucaAnma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.