Hatay'da haşere ile mücadele sürüyor

Depremin ilk gününden bu yana Hatay’ın yaralarını sarmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, larva, kemirgen ve haşereye karşı il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Dr. Mehmet Çerçi
19 Mayıs 2023 Cuma 17:07
Hatay'da haşere ile mücadele sürüyor
Dr. Mehmet Çerçi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı İlaçlama Birimi, havaların ısınmasıyla Hatay’ın risk oluşturan bölgelerinde, çadırkent ve konteyner kentlerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli personelle ilaçlama yapan HBB ekipleri, dezenfeksiyon, kemirgen ve larva mücadelesi, kireçme, naftalin-kükürt uygulamaları ve havaların ısınmasıyla sivrisinek, karasinek ve uçkun mücadele çalışması gerçekleştirdi.

Dr. Mehmet Çerçi

HBB’ninnsan sağlığına zarar vermeden bilinçli şekilde yürüttüğü çalışmalar,  il genelinde devam edeceğini söyledi.HATAY (İGFA) - 

Son Güncelleme: 19.05.2023 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176