İzmit'ten servis bekleyen emekçilere ikram

İzmit Belediyesi, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için duraklarda servis bekleyen vatandaşlara poğaça, meyve suyu ve sıcak çorba ikram etti

22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:10
İzmit'ten servis bekleyen emekçilere ikram

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde sabahın erken saatlerinde işe gitmek için servis ve otobüs bekleyen emekçilere ikramlarda bulundu.

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Baştan, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Ali Filiz, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam ve Nurullah Özer, işçilere içerisinde poğaça ve meyve suyu bulunan poşetleri ikram ederek ‘kolay gelsin' dileklerini iletti.

İzmit Belediyesi, Yeşilova’da ayrıca mobil ikram aracıyla vatandaşlara sıcak çorba ikramında da bulundu. Vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti KOCAELİ (İGFA) -

Son Güncelleme: 25.05.2023 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.