Kızılay'ın 'Hoş geldin Bebek' projesine Pınar Aylin'den destek

İzmir'de, Türk Kızılay'ı tarafından hayata geçirilen 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle, dezavantajlı bölge sakini ve bebek sahibi olmuş ailelere yeni doğan için gerekli gıda ve eşyaların yer aldığı ürün sepeti dağıtıldı. Şarkıcı Pınar Aylin'in de katılımıyla ailelerin evini ziyaret eden Kızılay ekipleri, sepete konulmuş ürünleri ailelere teslim etti.

25 Aralık 2022 Pazar 10:11
Kızılay'ın 'Hoş geldin Bebek' projesine Pınar Aylin'den destek

Türk Kızılay İzmir Şubesi Kadın Kolları, bebek sevinci yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 'Hoş Geldin Bebek' projesini başlattı. Proje kapsamında içinde lohusa elbisesi, çocuk bezi, pişik kremi, kadın pedi, bebek bakım kremi, bebek şampuanı, battaniye, zıbın ve oyuncak gibi 30 parçadan oluşan bebek ve anne için gerekli temel ihtiyaç malzemelerin yer aldığı sepet hazırlandı. Şarkıcı, yazar Pınar Aylin de projeye destek verdi. Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, Kızılay İzmir Kadın Kolları Başkanı Gonca Aslan ile Kızılay personelinin eşliğinde Pınar Aylin, yeni doğum yapmış ailelere bu paketleri teslim etti.  

'NE ZAMAN DESTEK OLMAM GEREKİRSE HER ZAMAN ORADA OLACAĞIM'
Etkinliğe verdiği destekle ilgili konuşan Pınar Aylin, "Elimden geldiğince bu tür yardım kampanyalarına destek veriyorum. Türk Kızılay'ı da gerçekten çok anlamlı projeler üretiyor. Gurur duyduğumuz işler yapıyor. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada çalışıyor. Sadece bugün değil ne zaman destek olmam gerekirse her zaman orada olacağım" ifadelerini kullandı.

'KAMPANYA 2 AY GİBİ BİR ZAMANDA TAMAMLANACAK'
Kızılay İzmir Kadın Kolları Başkanı Gonca Aslan ise şöyle konuştu: "Kızılay Kadın Kolları olarak dezavantajlı bölgede işte yaşayanlara yönelik Çeşitli projeler geliştiriyoruz. Hoş Geldin Bebek projesi de bunlardan biri. 30 parçadan oluşan sepeti ailelere teslim ettik. Bunun da yeni doğmuş bu bebeklere şans getirmesini istiyoruz. İzmir genelinde geniş çaplı olan bu kampanya, 2 ay gibi bir zamanda tamamlanacak."

Hediye sepetini alan 'Devran' adını verdiği ikinci çocuğunu kısa bir süre önce dünyaya getiren Duygu Yalınsu (24), "Kızılay'ın bu tür etkinliklere bizleri mutlu ediyor. Hayır duası alıyorlar. Bizim yüzümüz güldü Allah da herkesin yüzünü güldürsün. Bugün de sevdiğimiz şarkıcı Pınar Hanımı da gördük. Evimizde konuk oldu, kendisine de çok teşekkür ediyorum" dedi.

'Hülya' adını verdiği bir kız çocuk dünyaya getiren 2 çocuk annesi Sultan Çitacı (20) da "Kızılay'a çok teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi aileler için çok güzel bir çalışma. Bu malzemeleri de ihtiyacımız vardı, sağ olsunlar" diye konuştu. (DHA)

 

Son Güncelleme: 25.12.2022 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176