Kocaeli Şehir Hastanesine tek ücretle ulaşım

Dr. Mehmet Çerçi
23 Mayıs 2023 Salı 12:15
Kocaeli Şehir Hastanesine tek ücretle ulaşım
Dr. Mehmet Çerçi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden Şehir Hastanesine aktarmalı ulaşan vatandaşlar için tek ücret ile ulaşım imkânı sağladıKOCAELİ (İGFA) - Yapımı tamamlanan ve nisan ayında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için Büyükşehir Belediyesi, 6 yeni hat kurup 7 hatta düzenleme yapmıştı. Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden Şehir Hastanesine aktarmalı ulaşan vatandaşlar için tek ücret ile ulaşım imkânı sağladı.

ÜCRETSİZ VE TAMAMLAYICI AKTARMA

Nisan ayının ilk haftasında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için Büyükşehir Belediyesi, ulaşım planlaması yapmıştı. 6 yeni hat kuran Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı mevcut 7 hatta düzenleme yapmıştı. Büyükşehir Belediyesi mevcutta hizmet veren ilçe belediye hatlarından yeni kurulan SH1 ve SH7 Hatlarına ücretsiz ve tamamlayıcı aktarma sistemini devreye aldı.

TEK ÜCRETLE ULAŞIM

İlçelerden gelen hatlardan, SH1 ve SH7 hatlarına gidiş ve dönüşte ücretsiz ve tamamlayıcı aktarma Şehir Hastanesine ilave bir ücret ödemeden ulaşabilecek. Aktarmalarda ilçe hatlarının ana tarifeleri kullanılacak.

Aktarmada kullanılacak hatlara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Son Güncelleme: 26.05.2023 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176