LÖSEV İstanbul'u turuncu aydınlattı

LÖSEV 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek vermek isteyen sembol binalar Türkiye’nin dört bir yanında binalarını turuncu ışıklarla aydınlatmaya başladı.

07 Kasım 2022 Pazartesi 17:56
LÖSEV İstanbul'u turuncu aydınlattı

Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına bu yıl “İyi ki varsın LÖSEV” mesajı ile tüm Türkiye’de etkinliklere eş zamanlı olarak başlayan LÖSEV, farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.

Hafta dolayısıyla ülkede birbirinden farklı etkinliklere çocukluk çağı kanserleri içinde en sıkgörülen lösemiye dikkat çekmeyi sürdüren LÖSEV, haftanın ve löseminin rengi olan 'turuncu' rengi ve bir çok farklı etkinlik ile tedavisi süren çocuklara umut aşılıyor.

Lösemiyle mücadelede bireylere ve topluma düşen görevler vurgulanırken, İstanbul’da da köprüler başta olmak üzere Galata Kulesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da turuncu renge büründü. 

Galata kulesi önünde kamuoyu bilinçlendirme çalışması da düzenleyen LÖSEV İstanbul ekibi, iyileşmiş gençler, aileler ve gönüllüler ile birlikte "İyi ki Varsın LÖSEV" mesajı verdi.

Son Güncelleme: 09.11.2022 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.