Dr. Mehmet Çerçi

Manisa'da miniklerin 29 Ekim coşkusu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi, Adnan Menderes ve Uncubozkoy kreşlerinde eğitim gören minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Dr. Mehmet Çerçi
28 Ekim 2022 Cuma 10:34
Manisa'da miniklerin 29 Ekim coşkusu
Dr. Mehmet Çerçi

Manisa Büyükşehir Belediyesi eğitim yuvalarındaki minik öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşunun 99. Yılı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Bu kapsamda Atatürk Kent Parkı, Adnan Menderes ve Uncubozköy Kreş ve Gündüz Bakımevindeki öğrenciler giydikleri Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet temalı kıyafetler, Türk Bayrağı içeren süsleme ve resimler ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Minik öğrencilerin teatral ve müzikli gösterilerine eşlik eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, “Manisa Büyükşehir Belediyemizin eğitim yuvalarındaki çocuklarımızla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadık. Milli manevi değerler ışığında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde genç nesillerin yetişmesi için eğitim kurumlarımızda bu tür önemli etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e eğitim kurumlarımıza verdiği destekler için teşekkür ediyorum” diye konuştu. MANİSA (İGFA) 

Son Güncelleme: 29.10.2022 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.