Manisa Turgutlu'da şehitler unutulmadı

22 Mayıs 2023 Pazartesi 18:21
Manisa Turgutlu'da şehitler unutulmadı
Dr. Mehmet Çerçi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlulu şehitlerimiz Ahmet Yağız, Ali Gökkılıç, Yusuf Canbalık, Sefer Yıldız, Ali Karakuzu, Onur Karakaya, Ercan Kaya, Ekrem Kaygısız, Şenol Kurudereli ve İsmet Tezel adına, şehadetlerinin yıldönümü vesilesiyle mevlit okutarak, pilav hayrında bulundu.MANİSA (İGFA) - Manisalı şehitlerimizi anmak için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan şehit mevlidi ve pilav hayrı, Turgutlu ilçesine kayıtlı şehitlerimiz ile devam etti.

Dr. Mehmet Çerçi

Manisalı şehitler Ahmet Yağız, Ali Gökkılıç, Yusuf Canbalık, Sefer Yıldız, Ali Karakuzu, Onur Karakaya, Ercan Kaya, Ekrem Kaygısız, Şenol Kurudereli ve İsmet Tezel’in şehadetlerinin yıldönümü dolayısıyla anıldığı programa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Halim Karaer, Emniyet Müdürü Harun Tutak, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Per. Atğm. Necati Dolgun, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ahmet İlter, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı ve şehit aileleri ile yakınları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176