Topladığı kaynak kitapları öğrencilere veriyor

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtar adayı İbrahim Gökçe önemli bir projeye imza atarak, mahalle sakinlerinde fazlalık KPSS kitaplarını topladı. Gökçe, topladığı kitapları ihtiyacı olan ve sınava hazırlanan öğrencilere ücretsiz kitapları verdi.

13 Şubat 2024 Salı 08:59
Topladığı kaynak kitapları öğrencilere veriyor

Bir öğrencinin kitap almada güçlük çektiği ve öğrencinin KPSS  kitabı alamadığını  aktaran İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtar adayı İbrahim Gökçe  o günden sonra işlettiği çay ocağında kitap topluyor ve  topladığı KPSS sınava hazırlık kitapları öğrencilere  ücretsiz dağıtıyor.

İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtar adayı İbrahim Gökçe,  mahallesinde bir öğrencinin KPSS sınava hazırlık  kitabına ihtiyacı olduğunu ve alamadığını  öğrendiğinde kendisinin öğrencinin  kitabını alarak öğrenciye ulaştırdığını kaydetti. Sonrasında ise okunmuş fazlalık  KPSS kitapları iş yerimde toplamaya başladığını fiade eden Gökçe, "Mahalle halkım çok destek oldu. Öğrenciler ise bir kütüphane gibi gelip buradan istediği kitabı alıyorlar. Ben mahalle halkım ile öğrenciler arasında böyle güzel bir işe köprü olduğum  için çok memnunum. İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtarı seçildiğim takdirde kitap toplama işini muhtarlık binasında devam ettireceğim” diye konuştu.

Mahalle halkı ve öğrenciler ise projeden memnun olduklarını  Manisa’da yaygınlaşması gerektiğini söylediler. (İGFA)

Son Güncelleme: 13.02.2024 15:54
Anahtar Kelimeler:
KitapManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176