BİST
9.916
ALTIN
2.442,98
DOLAR
32,55
STERLİN
40,77
EURO
34,89

Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti

Rusya’da düzenlenen seçimleri kazanan Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından tebrik edildi.

18 Mart 2024 Pazartesi 14:21
Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti

Kremlin’den yapılan açıklamada, “Vladimir Putin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Liderler Putin'i başkanlık seçimlerindeki zaferi dolayısıyla içtenlikle kutlayarak, iç ve dış politikada izlediği çizgiye vatandaşların verdiği geniş desteğe ve oylama sırasındaki yüksek katılım oranına vurgu yaptı. Devlet faaliyetlerinde daha fazla başarı dileklerini ifade etti. Görüşmelerde ikili ilişkilerin güncel konularının yanı sıra uluslararası gündemdeki bazı kilit konulara da değinildi” denildi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
PutinRusya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.