BİST
10.277
ALTIN
2.396,55
DOLAR
32,30
STERLİN
40,66
EURO
34,83

Ukrayna’da orman yangını: 5 kilometrelik alana yayıldı

Ukrayna’nın güneybatısında Zakarpatya bölgesinde dün orman yangını çıktı. Yangının 5 kilometrekarelik bir alana yayıldığı, yerel saatle 20.50 sıralarında kontrol altına alındığı ifade edildi.

02 Nisan 2024 Salı 11:30
Ukrayna’da orman yangını: 5 kilometrelik alana yayıldı

Ukrayna Devlet Acil Durum Servisi dün akşam yaptığı açıklamada Zakarpatya bölgesindeki ormanda yangın çıktığını ve 5 kilometrelik alana yayıldığını açıkladı. Yerel saatle 20.50’de kontrol altına atılan yangınla ilgili olarak, “Yangın, Rakhiv ilçesine bağlı Yasinya köyü yakınlarındaki ormanlık arazide çıktı. Yangının söndürülmesinde toplam 104 kişi ve 17 parça ekipman görev aldı. Ukrayna'da ısınmayla birlikte ekosistemlerde ve açık alanlarda çıkan yangınların sayısında artış yaşanıyor” ifadeleri kullanıldı. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
UkraynaOrmanYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.