Köpek, sahibini tüfekle vurdu

ABD'de ava giden Joseph Austin Smith, kamyonetinde ölü olarak bulundu. Polis, kamyonetin arka koltuğunda bir tüfek ve bir köpek olduğunu gördü.

26 Ocak 2023 Perşembe 10:22
Köpek, sahibini tüfekle vurdu

ABD'nin Kansas eyaletinde köpeği ile birlikte avlanmak isteyen 30 yaşındaki Joseph Austin Smith, görenleri hayrete düşüren bir olayda yaşamını yitirdi. Kamyonetin ön koltuğunda ölü olarak bulunan Smith'in, köpeği tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. 

Cumhuriyet'in haberine göre; Yaşanan olayda polis, 30 yaşındaki Joseph Austin Smith'in kamyonetinde arkadan vurulduğunu, arka koltukta ise bir tüfek ve bir köpek olduğunu gördü. People dergisinin haberine göre, yapılan incelemede köpeğin, emniyete alınmayan tüfeğin tetiğine basarak sahibini vurduğu anlaşıldı.

Polis, "köpek arka koltuktaki 'tüfeğin üzerine bastığında' kurban, aracının ön yolcu koltuğunda oturuyordu. Kurşun Smith'e isabet etti ve Smith olay yerinde 'aldığı yaralar nedeniyle' hayatını kaybetti" açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
TüfekSilah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176