Dr. Mehmet Çerçi

2023’te Yatırımcıları Neler Bekliyor?

Yatırım dünyası oldukça hareketli geçen 2022 yılını geride bırakmaya hazırlanırken; 2023 stratejilerini de çoktan oluşturdu. Peki, 2023 yılında yatırımlarınızı arttırmak için ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? “Yatırımın Zirve Noktası” mottosuyla hayatımıza giren GoldUp markasının kurucusu ve CEO’su Selim Danışman’a sorduk.

Dr. Mehmet Çerçi
20 Aralık 2022 Salı 02:19
2023’te Yatırımcıları Neler Bekliyor?
Dr. Mehmet Çerçi

Tüm dünyanın gündemi pandemiyken, Rusya ve Ukrayna savaşının başlamasının enerji fiyatlarına etkisini dile getiren Selim Danışman, 2023’ün ilk altı ayının çok önemli olduğunu belirtti. Merkez bankalarının faiz arttırımlarına bağlı olarak yaşanan resesyon ve etkileri önümüzdeki yılın ilk yarısını etkileyeceğini vurgulayan Danışman, 2023’ün ilk çeyreği herkes için zorlu olacak dedi.

Yatırımcıların, yatırımlarını arttırabilmeleri için dünyada yaşanan olayları doğru okumaları gerektiğinin altını çizen Danışman; bir diğer yatırım seçeneğinin de yatırım profesyonellerinden destek almak olduğunu sözlerine ekledi. Uzun yıllardır dijital finans uzmanlığı yapan Selim Danışman, yatırımcılara finansal okur yazarlığa ihtiyaç olmadan da doğru hamlelerle yatırım yapılabileceğinden bahsetti. Bunun için GoldUp firmasını kurduğunun altını çizen Selim Danışman sözlerine “ Herkesin istediği birikimlerini yatırıma dönüştürmek ve sonrasında da yatırımlarının düzenli olarak artırmak. Ancak insanlar ne istediklerini bilseler de ne yapacaklarını bilmedikleri için sıkıntı yaşıyorlar. Bu noktada GoldUp, yatırım yapmak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Dijital finans uzmanlarımızın da yönlendirmesiyle dijital finans alanında en etkili çözümün hangisi olduğunu ve nasıl hareket etmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Burada önemli olan ve bizi diğer markalardan ayıran ise GoldUp yatırımcılarının, yatırım hesaplarının kontrollerinin kendisinde olması.” diyerek devam etti.

Finansal araçlarda kazanmanın önemli olduğunu ancak istikrarlı kazancın daha önemli olduğunu belirten Selim Danışman, zorlu geçecek 2023 yılı için finans profesyonellerinden destek almanın önemine işaret etti.

Son Güncelleme: 20.12.2022 02:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.