Bakan Soylu, 86 yaşındaki Recep dedeyi ağlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşmasını dinleyen 86 yaşındaki Recep Tufan, Bakan Soylu’yu dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

13 Kasım 2022 Pazar 11:29
Bakan Soylu, 86 yaşındaki Recep dedeyi ağlattı

ilecik'in Osmaneli ilçesinde partisinin Teşkilat Akademisi programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi geçmişten aldıkları tecrübelerle bambaşka bir noktaya taşıdıklarını söyledi.

Hedeflerinin Türkiye Yüzyılı olduğunu ifade eden Bakan Soylu, "Bunu hep birlikte sağlayacağız. AK Parti olarak Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte sağlayacağız. Tayyip Erdoğan’ın arkadaşlarıyla, yol arkadaşlarıyla, dava arkadaşlarıyla burada bu inancı görüyorum. 2023 seçimlerinde Bilecik’te tarihi bir zaferin altına imza atmaya, Türkiye Yüzyılının başlangıcının imzasını atmaya hazır mıyız“ diye konuştu.

Osmaneli ilçesinde yoğun katılımın gerçekleştiği programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşmasını dinleyen 86 yaşındaki Recep Tufan Bakan Soylu’yu dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

Bilecik AK Parti il Başkan Yardımcısı Serkan Işık ile birlikte Bakan Soylu’yu dinleyen Recep Tufan, Bakan Soylu’nun "Bu salon yokluğu ve yoksulluğu gördü. Bu salon hastanelerde gecenin 10’undan 11’den sonra sabaha kadar doktor yüzü değil acaba sıra alabilir miyim diyenleri gördü" demesiyle gözyaşlarına boğuldu.

Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim Bilecik Programı'na AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, MHP Bilecik İl Başkanı Muhammed Fatih Yaşar, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 14.11.2022 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176