BBP lideri Destici Kızılay Başkanı ve yönetimine istifa çağrısında bulundu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Nedeni ne olursa olsun, gözbebeğimiz Kızılay'ımızı bugünkü tartışmaların dışında tutma becerisini gösteremeyen Başkan ve Yönetim Kurulu’nun taşıdıkları sorumluluklarının gereğini yerine getirmeleri gerektiğini düşünüyor, fedakarca çalışan Kızılay mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

27 Şubat 2023 Pazartesi 19:59
BBP lideri Destici Kızılay Başkanı ve yönetimine istifa çağrısında bulundu

Mustafa Destici, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AHBAP Derneği'ne çadır ve gıda satışlarının yanı sıra hizmetleri tartışılan Kızılay Başkanı Kerem Kınık ve Yönetim Kurulu’nu hedef aldı.

Destici sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “150 yılı aşan tarihinde, bugüne kadar yaşanılan afetlerde, felaketlerde, savaşlarda ülkemizin ve bölgemizin en önemli güvencelerinden birisi olan Türk Kızılay'ımızın, özellikle bugünlerde yaşadığımız büyük deprem-afet şartlarında, herhangi bir tartışmanın nedeni olmaması gerekirdi” ifadelerini kullandı.

Kızılay Başkanı’na istifa çağrısı

Mustafa Destici, bir diğer paylaşımında ise Kızılay Başkanı ve Yönetimine üstü kapalı istifa çağrısında bulundu.

Büyük Birlik Partisi lideri, “Nedeni ne olursa olsun, gözbebeğimiz Kızılay'ımızı bugünkü tartışmaların dışında tutma becerisini gösteremeyen Başkan ve Yönetim Kurulu’nun taşıdıkları sorumluluklarının gereğini yerine getirmeleri gerektiğini düşünüyor, fedakarca çalışan Kızılay mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Stadlardaki sloganlara eleştiri

Mustafa Destici, stadlardaki "hükümet istifa" sloganlarını ise eleştirdi.

Spor müsabakalarının farklı bölgeleri, farklı kültürleri, farklı milletleri buluşturma niteliğiyle tüm dünyada barışa ve kardeşliğe önemli bir katkı sağladığına işaret eden Destici "Statlarımızın siyasi çekişmelere alet edilmesi, sporun yanında, milletimizin bütünlüğüne ve huzuruna da zarar veriyor. Stadlarımızda ayrımcılığı-düşmanlığı körükleyen davranışların, içinden geçtiğimiz bu zor süreçte manevi iklimimize, birliğimize zarar vermemesi için, sorumluluk taşıyan herkes daha dikkatli olmalı, hepimizin acısı üzerinden kışkırtıcı söylemler üretmekten uzak durmalıdır. " şeklinde düşüncelerini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176