Manisa Muradiye OSB Başkanı Osman Kıvırcık'ın görevine son verildi

15 Şubat’ta yapılması planlanan Muradiye Organze Sanayi Bölgesi Genel Kurulu başkanlık seçimi öncesinde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin (MTSO) aldığı kararla Muradiye OSB Müteşebbis Heyet Temsilciliklerine yeni isimler atandığı öğrenildi. 

19 Ocak 2023 Perşembe 11:48
Manisa Muradiye OSB Başkanı Osman Kıvırcık'ın görevine son verildi

Mevcut Başkan Osman Kıvırcık’ın ise Manisa TSO temsilcilik görevi sona erdi. 

Böylelikle Osman Kıvırcık Muradiye OSB’ deki tüm görevleri sona ermiş oldu. 

Manisa TSO’nun Olağanüstü yaptığı Meclis Toplantısında Osman Kıvırcık’ın görevden alınması önergesi 50 kabul oyuna karşı sadece 2 Ret oyu aldı. 
Bunlara rağmen Kıvırcık’ın başkanlık seçiminde yeniden aday olacağı kulislerde konuşuluyor. Usulsüz ruhsat verilerek şartların tamamlanması sonucu Genel Kurula gidilmesi iddiaları eğer yargıya taşınırsa Genel Kurul’un ertelenmesi de söz konusu.  

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın da eşi olan Osman Kıvırcık’ın karşısına kimin aday çıkacağı merak konusu oldu. 

Meclis’te yapılan oylama sonrası Osman Kıvırcık'ın yanı sıra İlkay Deha Kuruataç ve Ramazan Koçyiğit’in de temsil görevi sona erdi. Aynı Meclis Toplantısında yapılan oylama sonucu Muradiye OSB’de Manisa TSO’nun Temsil heyetinde yer alan yeni isimler ise Çağrı Tuatay, Sezen Şenay ve İlker Bilgin oldu.
Yarınki müteşebbis heyet toplantısı sonrası durumun netleşeceği bekleniyor.

Son Güncelleme: 27.01.2023 11:37
Anahtar Kelimeler:
Manisa OsbOsman Kıvırcık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.