“Saruhanlı’ya Dilşat Ulaş yakışır”

Saruhanlı’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde Dilşat Ulaş’ın adı ön plana çıkarken, vatandaşlar Paşaköy Belediye Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalarıyla tanıdıkları Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ulaş’ı başkan olarak görmek istediklerini söylüyor.

23 Eylül 2023 Cumartesi 13:35
“Saruhanlı’ya Dilşat Ulaş yakışır”

Türkiye genelinde il ve ilçelerde yapılacak yerel seçimler için sandığa gitmeye hazırlanan vatandaşlar belediyelerin başkanlık koltuğunda görmek istedikleri isimleri dillendirmeye başladı. Manisa’nın Saruhanlı’ ilçesinde ön plana çıkan isimlerden biri ise Eczacı Dilşat Ulaş oldu. Paşaköy Belediye Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalarıyla tanıdıkları Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ulaş’ı başkan olarak görmek istediklerini söyleyen vatandaşlar, “Dilşat bey 30 yıla yakındır ilçemizin eczacısı. Kendisi gerek sağlık, gerek bürokratik bir çok sorunumuzda başvurduğumuz, bilgi aldığımız, bize yardımcı olan değerli bir insandır. Manisa büyük şehir statüsüne alınmadan önce Paşaköy beldemize birçok hizmeti olmuştur. 2 okul, 1 halı saha, 1 düğün salonu yaptırmıştır, çevre düzenlemesine önem verip park ve bahçeler kazandırmıştır, sosyal donatılarımızı arttırmıştır, alt yapı projeleri hazırlamıştır. Onun emeğini ve eserlerini hep takdir ederiz. Saruhanlı ilçemize de onun gibi tecrübeli, deneyimli, çalışkan bir insan yakışır” diyor. 

Saruhanlı’da 27 yıldır eczacılık yapan Dilşat Ulaş, 2009-2014 yılları arasında da Paşaköy Belediye Başkanlığı görevini başarıyla icra etmişti, halen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği olarak Manisa ve ilçe halkına hizmetini sürdürüyor.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.