Şehzadeler'den Adıyaman'a kurulan gönül köprüsü yine yüzleri güldürdü

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin işbirliği, hayırseverlerin de destekleriyle temin edilen 3 akülü tekerlekli sandalye, bir tekerlekli sandalye, kadınlar ve çocuklar için yüzlerce ihtiyaç malzemesi, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yardımlar, Adıyamanlı depremzedelerin yüzünü güldürdü.

19 Eylül 2023 Salı 16:04
Şehzadeler'den Adıyaman'a kurulan gönül köprüsü yine yüzleri güldürdü

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından Adıyaman Merkez Eğriçay Parkı'nda depremzedeler için Mobil Aşevi kurup, 168 gün boyunca depremzede Adıyamanlılara sıcak yemek hizmeti veren Şehzadeler Belediyesi, onları unutmadığını bir kez daha gösterdi. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin işbirliği, hayırseverlerin de destekleriyle temin edilen 3 akülü tekerlekli sandalye, bir tekerlekli sandalye, kadınlar ve çocuklar için yüzlerce ihtiyaç malzemesi, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  liderliğinde gerçekleştirilen bu önemli yardım dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği olarak kayda geçti. Yardımların ulaştırılması için yoğun bir çaba harcayan Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın gururunu yaşadı. Başkan Yıldız, yardımların dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, "Engelli bireyler ve ihtiyaç sahipleri için elimizden gelen yardımı yapmak, onların yaşamlarını biraz daha kolaylaştırmak için buradayız. Şehzadeler Belediyesi ve tüm hayırseverlerin desteğiyle bu güzel yardım kampanyasını gerçekleştirdik. Umarım bu yardımlar, Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun umut olur." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, "Dayanışma ve yardımlaşma, toplumun en önemli değerlerinden biridir. Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, onların yaşamlarını kolaylaştırmak bizim görevimizdir. Bu yardımları ulaştırmak için Manisa Bedensel Engelliler Derneği ile bir araya geldik. İnşallah bu işbirliği daha nice yardım projelerine vesile olur." şeklinde konuştu.
Yardımların Adıyaman'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, şehirdeki insanlar arasında büyük bir memnuniyet ve teşekkür dalgasına neden oldu. Yardım alanlar , kendilerine uzanan yardım eline minnettarlıkla karşılık verdiler. 

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerManisaDepremzede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.