Bakan Tunç: Yangınla ilgili 5 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Beşiktaş'ta çıkan yangınla ilgili, iş yeri yetkilisi 3 kişi ile birlikte mesul müdür ve tadilattan sorumlu kişi olmak üzere toplam 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

02 Nisan 2024 Salı 17:05
Bakan Tunç: Yangınla ilgili 5 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

Bakan Tunç, İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi’ndeki işletmede çıkan yangınla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tunç, yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, "Çıkan yangınla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Olay yeri incelemesi ve delil toplama çalışmaları devam etmekte, iş güvenliği ve yangın konusunda uzman 3 kişilik bilirkişi ekibi de yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Olayla ilgili işyeri yetkilisi 3 kişi ile birlikte mesul müdür ve tadilattan sorumlu 1 kişi olmak üzere toplam 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir" dedi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
şişliYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.