CANLI YAYIN .....Yazarımız Fatih Özsümer Elips Tv'de 

Gazeteci Muhammed Vefa'nın hazırlayıp sunduğu Arka Plan programında, gündeme dair konular, uzman konuklar eşliğinde yorumlanıyor. Arka Plan programının konuğu, Genç Demokratlar Vakfı Yön. Krl. Üyesi ve gazetemiz imtiyaz sahibi ve yazarı Fatih Özsümer..

20 Şubat 2024 Salı 15:23

Gazeteci Muhammed Vefa'nın hazırlayıp sunduğu Arka Plan programında, gündeme dair konular, uzman konuklar eşliğinde yorumlanıyor. Arka Plan programının konuğu, Genç Demokratlar Vakfı Yön. Krl. Üyesi Fatih Özsümer..

CANLI YAYIN .....Yazarımız Fatih Özsümer Elips Tv'de 

Dare medya imtiyaz sahibi ve gazetemizin köşe yazarlarından Hasan Fatih Özsümer Elips Tv'nin program konuğu oluyor.

Yaptığı kulis haberleri ile tanınan gazeteci Muhammed Vefa'nın moderötürüğünde Elips Tv'de bugün saat 16:30'da "Arka Plan" program konuğu olacak yazarımız ve Genç Demokratlar Vakfı Yönetim kurulu üyesi Hasan Fatih Özsümer programda gündemle ilgili düşüncelerini paylaşıyor.

Son Güncelleme: 20.02.2024 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.