Diker : Özgür Özel' i kınıyorum...

Eski milletvekili Tevfik Diker CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ‘Gece telefon çalsın, darbe oluyor desinler ama gençler yapıyor desinler; ben o darbeye teslim olurum' şeklindeki açıklamasını eleştirdi. Diker yaptığı açıklamada "31 Mart 2024 seçimi Rizeli Erdoğan ve Trabzonlu İmamoğlu yarışı olarak siyasi tarihe geçecek" dedi.

23 Mart 2024 Cumartesi 14:42
Diker : Özgür Özel' i kınıyorum...

Manisalı, yargı denetiminde ön seçim ve tercih oylarıyla seçilen asker kökenli bir milletvekili olarak; Özgür Özel'in katıldığı bir yayında, ‘Gece telefon çalsın, darbe oluyor desinler ama gençler yapıyor desinler; ben o darbeye teslim olurum' şeklindeki açıklamasını babası 27 Mayıs 1960 darbesinde mağdur edilmiş bir babanın oğlu siyasetçi Tevfik Diker olarak siyasi akılla bağdaşmadığını açık seçik ifade ediyorum ve şiddetle kınıyorum.
*
Ayrıca PKK' nın terör örgütü olduğunu kabul etmeyen DEM' in yöneticileriyle görüşen Özgür Özel' i Diyarbakır'da görev yapmış bir subay olarak da kınıyorum.
*
Özgür Özel, deyince iki kez aday olduğu Manisa Belediye Başkan adayı olup seçilemediği gibi Mahallesi'nde delege seçilemediğini ve yargı denetiminde ön seçimden kaçtığını ,Kılıçdaroğlu sayesinde liste başı yapılarak milletvekili seçildiğini ve Kılıçdaroğlu' na da vefasızlık yaptığını unutmayacağım...
Daha acısı 6 OK' taki "Milliyetçiliği" yok ederek 
 Atatürk'ün kemiklerini sızlattığını ise hiç unutmayacağım.
*
Türkiye ve Dünya siyasetçileri Özgür Özel' in İBB Başkanı E.İmamoğlu sayesinde Genel Başkanlık koltuğuna oturduğunu ve İmamoğlu' nun tek hedefinin 2028' de Cumhurbaşkanı olmak olduğunu biliyor.
*
Ankara kulislerinde konuşulanlara göre; merkez sağ ANAP kökenli 
İmamoğlu Ailesi,mevcut ANAP' ı yanında görmek için 31 Mart 2024 de yapılacak Yerel Seçimlerde başarılı olursa ANAP' la diyaloğa girecekmiş.
*
31 Mart 2024 seçimi Rizeli Erdoğan ve Trabzonlu İmamoğlu yarışı olarak siyasi tarihe geçecek..

Son Güncelleme: 23.03.2024 14:49
Anahtar Kelimeler:
Tevfik Dikerözgür özel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.