İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Biz onu emekli etmeye hazırlanıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Hükümetle belediye aynı partiden olmalı" açıklamasına değinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstiyor ki her şeyi ona teslim edelim. Biz onu emekli etmeye hazırlanıyoruz” dedi.

28 Şubat 2024 Çarşamba 14:34
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Biz onu emekli etmeye hazırlanıyoruz'

Aksaray'da restorasyonu tamamlanan 'Bulgur Palas' açılışında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hükümetle belediye aynı partiden olmalı" sözlerine değindi. İmamoğlu, özetle şunları söyledi:

“İstanbul'un hizmet alması için farklı görüşü olanlar var. İlla Hükümetle belediye aynı partiden olmalıymış, bak sen. Seçim de yapmayalım o zaman, muhtarlar da gitsin otursun evinde. İstiyor ki her şeyi ona teslim edelim. Neyse biz onu yavaş yavaş emekli etmeye hazırlanıyoruz merak etmesin. Yıllardır İstanbul'u hükümetle el ele yönettiler, o şımarıklık, o kibir İstanbul'un her köşesini ihmale boğdu.

Demokrasiye inancını kaybedenlere 31 Mart'ta sandıkta hatırlatacağız. Biz o sandığı çok seviyoruz. Tabii İstanbul'un 5 yılını 25 yıl ile kıyaslıyorlar. Olsun kıyaslasınlar biz gurur duyuyoruz. 25 yılda bizim yaptığımız kadar metroyu yapamadılar. Daha da yapacağız, o imzayı atmıyorlar. 31 Mart'ta demokrasi dersini alsın, hemen atacak bakın. Hâlâ bizden mi onlardan mı diye bakıyorlar, bir türlü anlayamadılar İstanbul hepimizin.” (elipshaber.com)

Anahtar Kelimeler:
ImamoğluErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176