Kılıçdaroğlu'ndan, 'Geniş kapsamlı af' duyurusu!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 ay sonra gündemlerinde 'Geniş kapsamlı af'ların olduğunu duyurdu.

13 Ocak 2023 Cuma 14:27
Kılıçdaroğlu'ndan, 'Geniş kapsamlı af' duyurusu!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden 'Geniş kapsamlı af' duyurusunda bulundu. Kılıçdaroğlu, af gündemindeki konular için 'liste uzun' diyerek bazılarını açıkladı. Kılıçdaroğlu, af gündemlerinde başlıca, 'Ehliyet, sicil, borç, eğitim ve denklik afları ile bağkur tescil afları' bulunduğunu duyurdu.

CHP Genel Başkanı, twitter üzerinden yayımladığı açıklamada, "6 ay sonra geniş kapsamlı afların gündemimizde olduğu doğrudur. Bunlardan bazıları Bunlardan bazıları; ehliyet afları, sicil ve borç afları, eğitim ve denklik afları, Bağkur tescil afları vs. Liste uzun. Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına vatandaş ticari ve mesleki olarak temiz bir başlangıç yapacak"  ifadelerini kullandı.

DARE MEDYA

Anahtar Kelimeler:
Kemal Kılıçdaroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.